Beautiful woman relaxing at home with notebook and cup of  coffee

Beautiful woman relaxing at home with notebook and cup of coffee

Trendenser

Vill du lära dig mer om design? Sök din inspiration på internet, närmare bestämt på en av Sveriges största inredningsbloggar Trendenser. Här får du inte bara tips om mode och trender när det gäller kläder, utan bloggen riktar även in sig på inredning av hemmets alla rum. Inredningstrenden har länge varit stor i Sverige och det ser inte ut som att glöden kommer att svalna – häng med du också och bli en professionell hemmafixare. Fokus ligger på funktion och stil i kombination, vilket ibland kan vara en utmaning i vardagen.

1280px-Birke_HolzSkapa något nytt

Det är lätt att hamna i gamla hjulspår när det gäller inredning och kläder. Man använder samma tröja man redan bär tre dagar i veckan och sitter i samma nedsjunkna soffa på fredagskvällen. Söker du efter en ny garderob till dig själv och efter soffor som inspirerar och ger dig energi? Spana in de inspirerande bilderna på Trendenser där du både kan få tips om helt nya produkter och hur du kan göra om dina gamla saker så att de får nytt liv. Ibland kan det räcka med så lite som att slänga ett nytt snyggt tygstycke över soffan för att skapa en helt annan känsla i rummet. Vad gäller din egen garderob och stil fungerar samma metod, prova själv hur stor effekt en mönstrad sjal kan göra, eller varför inte en ny väska i en härlig färg. Trendenser är en livsstilsblogg som täcker livets alla situationer, spana in sidan själv för att få se.

Färg och form

Gemensamt för alla inlägg i bloggen Trendenser är att de fokuserar på färg och form och estetiskt uttryck. Här får du se hur ett lager nytt färg på en gammal byrå kan göra stor skillnad, eller hur en stor klänning kan sys om till en vid kjol. När det gäller inredning till hemmet har avsändaren Frida Ramstedt främst fokuserat på svensk design eftersom hon tycker om det skandinaviskt minimalistiska uttrycket. Nya uppdateringar sker dagligen och handlar både om Fridas egna tips och om rapporter från andra inspiratörer. Bloggen startade 2005 vilket gör att den idag är en av de äldsta bloggarna som fortfarande är igång. Vill du tillhöra en av de drygt 14 000 dagliga besökarna? Klicka dig in på sidan för att själv kunna njuta av nydanande tankar om hur man kan använda en helt vanlig trälåda, eller hur man inreder en bröllopsmiddag på bäst sätt utan att den behöver kosta skjortan.

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*