Starta en designblogg om stickat mode

Du som ska starta en designblogg i vinter har ett självklart val att rikta in dig på. Vad passar bättre i höst- och vintermörkret än stickat mode? Läs mer här om hur du kan få din designblogg att sticka ut ur mängden.

När trädens gröna blad skiftar färg gör det stickade modet entré i höstgarderoben. Då finns det mängder av uppslag för dig som designbloggare att välja bland. Du kan till exempel tipsa om snygga och stilsäkra val i vinter eller satsa på hur du bäst kan stajla stickade tröjor, antingen monokromt eller färgglatt.

Enkelt och stilfullt mode

På www.na-kd.com hittar du en hel del uppslag där stickade tröjor verkligen tar plats som ett elegant plagg att kombinera på olika sätt, samtidigt som den som bär den stickade tröjan håller sig varm i den kalla höstvinden. Du kan till exempel välja att recensera plagg från Na-kd eller bara tipsa om deras breda utbud av stickat mode till förmånliga priser.

Klänningar, koftor och tröjor

Det stickade modet bjuder på många klassiker. Förutom finstickade figurnära tröjor hittar du oversizetröjor i skiftande färger samt med olika kragar som gör din garderob riktigt intressant. Glöm heller inte bort att tipsa om stickade klänningar och mysiga västar som med rätt accessoarer och tillbehör kan lyfta vilken outfit som helst till nya höjder.

Du kan också välja att satsa på veckoartiklar där du tipsar om stickade kjolar och koftor i varierande längder och snitt. Vill du bara ha en blogg som handlar om stickat kan du spåra modet tillbaka i tiden eller helt enkelt förutspå egna trender. Det går också bra att tipsa om mönster och hur du på egen hand kan sticka ditt eget helt unika mode. Varför inte intervjua influencers och kända modeller regelbundet för att undersöka vilka stickade plagg som gömmer sig i deras garderober?

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*