Simplicity – Årets designblogg 2017

Elle Decoration Swedish Design Awards hyllar svensk design och är inredningstidningen Elle Decoration’s årliga designpris. Vinnare utses i diverse kategorier och med hjälp av sina läsare har man även korat årets inredningsbloggare 2017. Utmärkelsen gick till Jannice Wistrand som driver bloggen Add Simplicity. Jannice är en inredare med stor passion för Feng Shui, en kinesisk lära som fokuserar på ett liv i balans. På sin blogg delar hon dagligen med sig av sina bästa tips för ett balanserat liv och hur man med rätt möblemang och färgskala kan öka sitt välbefinnande.

Vad är Feng Shui?

Feng Shui är en tusenårig österländsk lära. Själva orden Feng Shui översätts till vind och vatten och förenklat bygger läran på den energi som skapas i rummet mellan himmel och jord. Man menar att energier stannar kvar och att vi människor med enkla medel kan nyttja dessa och skapa en tillvaro i harmoni samt uppnå en bättre livskvalitet. Är du nyfiken och vill veta mer hur du skapar lugn och harmoni i ditt hem finner du ytterligare inspiration hos Jannice Wistrand på hennes blogg Add Simplicity. Jannice och hennes blogg är vinnaren av årets bästa designblogg 2017 av Elle Decoration’s läsare.

Finn inspiration online

Med alla de vackra inredningstidningar som finns att köpa och inredningsbloggar online är det enkelt att finna inspiration. Inom Feng Shui använder man sig bland annat av färgskalor för att skapa balans i vardagen. Med enkla medel kan du förnya ditt hem och det behöver inte vara särskilt komplicerat. Du kan placera nya gröna växter på fönsterbrädan, byta ut kuddar eller rama in dina design posters i rätt färgskala för en annorlunda färgklick på väggarna. Du kommer att bli förvånad över hur enkelt det faktiskt är att omvandla ditt hem. Du behöver inte köpa nya, dyra möbler utan endast ta tillvara på all den inspiration som finns att tillgå i tidningar och på internet.

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*