Kända modehus som designar interiör

Inredningsföretagen samarbetar ofta med kända designers och många av de stora modehusen har även börjat ha sina egna inredningskollektioner. Oscar de la Renta som är ledande på aftonklänningar har designat inredningen i en lyxresort i Dominikanska republiken. Tygerna är specialbeställda och Oscar de la Renta själv vill att gästerna som bor här ska få känslan att de hälsar på i hans hem. Vill du semestra i en lyxvilla som andas haute couture kostar det omkring 25000 för en natt. Om du vill inreda i Oscar de la Renta stil finns det tyger, porslin och mattor att köpa från det kända modehuset. Även från Versace kan du hitta till exempel porslin, mattor, sänglinne och tyger. Du kan till och med köpa en lyxig askkopp i äkta Versacestil. Deras butiker med kollektioner för hemmet kan du i Europa hitta bland annat i Warszawa, i Nicosia på Cypern, i Oslo och i Wien.

Förvandla hemmet med Gucci

Är du redan en beundrare av Guccis smycken, kläder och parfymer? Nu kan du även inreda hemma med modehusets design eftersom Gucci satsar på inredning i sann Gucci anda. Du hittar bland annat tapeter av hög kvalitet och med mönster som tigerhuvuden, vackra blommor och svanar. En Tiffanystol med handbroderad och stoppad dyna kanske skulle passa hemma hos dig? Varför inte investera i en av deras skärmväggar med snygga mönster? Om du har ett färglöst sovrum kan en av dessa skärmväggar göra underverk. Med starka färger och vågade mönster har nu även Gucci sällat sig till modehusen som presenterar kollektioner för hemmet. Modehuset Fendi har sedan länge haft en kollektion för hemmet. Här hittar du möbler som andas lyx, kvalitet och design. Med deras serie av lampor lyser du upp ditt hem harmoniskt. Du finner även utomhusmöbler som är designade för att smälta in i naturen och samtidigt skapa dig en uteplats som andas elegans och bekvämlighet. Om du vill ha ett kök eller badrum som är något extra och med en sofistikerad touch är Fendi det rätta valet för dig.

Gör semestern lönande

Drömmer du om modehusens inredningsartiklar men har inte råd med dem? I vårt avlånga land finns fabriksbutiker eller så kallade outlet lite varstans från norr till söder. I Outletsverige hittar du många kända varumärken inom inredning till kraftigt sänkta priser. Sveriges största outlet ligger mellan Jakobsberg och Barkarby. Här hittar du fabriksbutiker där tillverkarna säljer direkt till kunden utan mellanhänder. Vissa av varorna kan vara av andra sortering. Inom heminredning hittar du till exempel Gant, Lexington och Le Creuset. En del möbelföretag säljer ut sina möbler som har använts vid fotografering. Det är ett perfekt tillfälle att kunna köpa kvalitetsmöbler billigare än nypris trots att de är i stort sett nya. Är du ute efter glas har Iittala fabriksbutiker runt om i hela landet. Varför inte kartlägga alla outletbutiker och kombinera dem med semestern? Det kan verkligen löna sig. Ska du till Italien? I Toscana ligger the Mall luxury outlet där du hittar produkter från de stora namnen inom design.

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*