Internationella inredningsbloggar

Inredningsbloggar är en av de mest populära genrerna inom bloggvärlden, och tusentals svenskar besöker en inredningsblogg varje dag. På en inredningsblogg kan man hämta inspiration och information om de senaste trenderna inom inredning. Man kan också läsa om smarta lösningar och fiffiga trix som kan lösa de mest simpla vardagsproblemen. Vem har inte någon gång funderat på hur man bäst kan förvara sina skor? Eller hur man kan göra en egen walk-in-closet? Kanske ska man måla om ett rum och vill veta vilka färger som är trendigast just nu. Allt detta och mycket mer går att hitta hos de största inredningsbloggarna.

Förändra enkelt ditt hem med en tapet

Inredningsbloggar har kommit att influera hur de svenska hemmen ser ut och de har en stor påverkan på vilka trender som vi följer i våra hem just nu. På många sätt så har inredningsbloggen tagit över de mer traditionella inredningsmagasinen och några av de största inredningsbloggarna får möjlighet att själva ta fram egna produkter och göra spännande samarbeten. Inredningsbloggare inspirerar även tillverkning av tapeter och två av de som driver de största inredningsbloggarna Frida, som driver bloggen Trendenser och Pella, som driver bloggen Stilinspiration, har tillsammans med företaget Eco Wallpaper genomfört en kampanj för att visa på hur enkelt det är att tapetsera själv.

Tävling på Instagram

Utöver de två bloggarna och företaget EcoWallpaper, så ligger även reklambyrån Valentin & Byhr och hemsidan Hemnet bakom kampanjen. För att genomföra kampanjen frågade Frida och Pella på sina loggar om de kunde få komma och tapetsera hemma hos någon, och de fick hundratals svar. Av alla dessa svar valde de ut några stycken vars hem fick en helt ny styling med taper och inredning. Allt detta har filmats för att inspirera andra till att piffa till sitt hem med en ny tapet. Filmerna går att se på Hemnet och kampanjen finns också på Instagram under hashtagen #tapetkänsla, vilket också är en spännande tävling.

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*