Down2theWire

Down2theWire är en inredningsdesignsblogg som drivs av en inredningsdesigner, passande nog. Hon heter Louise Liljencrantz, och hon har under de år hon varit verksam hunnit göra ett namn för sig både i bloggvärlden och i inredningsvärlden. Bland annat har hon kallats ”en av Sveriges mest stilsäkra inredare” av inredningsmagasinet Residences chefredaktör, Hanna Nova Beatrice. Liljencrantz driver ett eget inredningsföretag, Louise Liljencrantz Design, där hon arbetar både för privatpersoner och för företag som fastighetsmäklare (med exempelvis home styling). Liljencrantz har dock många strängar på sin lyra, då hon förutom att blogga och driva ett företag också lanserar egna inredningsprodukter. Under 2015 samarbetade nämligen Liljencrantz med Fredrik Nygren på Knuts mattor för att lansera ett helt nytt varumärke för mattor, Knot Collection. Varumärket består hittills av en serie mattor som alla är av hög kvalitet och handtuftade.armchair-1031257_960_720

Många känner dock som sagt bara Liljencrantz via hennes blogg, Down2theWire. Där delar hon med sig av allt från bilder på vackert dekorerade herrgårdsmiljöer till inspirerande inredningstips från hennes eget lantställe, som bland annat visats i ett inredningsreportage i SvD Magasin. Hon tipsar också på sin blogg om de senaste trenderna inom inredning, och visar genom personliga inlägg hur hennes egen stil ser ut. Hennes blogginlägg skapar ofta ringar på vattnet bland andra inredningsdesignbloggar, och hon har omnämnts på bland annat Trendenser, som är en av de största bloggarna om inredning och design i Sverige. Det handlade då om Liljecrantz’ våning på Östermalm, som visades upp i tidningen Allt i Hemmet, och som Frida Ramstedt på Trendenser fattade stort tycke för. I denna våning visar Liljecrantz upp en modern, ljus och stilren stil, som har kombinerats med flera personliga detaljer som skapar färgklickar och något att fästa blicken vid i rummen.

Om du skulle bli inspirerad av Liljencrantz’ blogg, och vilja förändra ditt eget hem, är en av de mest effektiva förändringarna du kan göra att skapa en fondvägg genom att sätta upp en fototapet. En fototapet ger inte bara ditt hem ett mer trendigt och modernt intryck, utan gör det också personligt och unikt, eftersom du kan skapa fototapeter från dina egna bilder på bland annat Photowall.se.

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*